Η Decoin εξειδικεύεται στην μελέτη και την κατασκευή εκθεσιακών – συνεδριακών stands και επαγγελματικούς χώρους, βάσει των αναγκών σας, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και προβολής.

Εξασφαλίστε την επιτυχημένη προβολή της εταιρεία σας με την Decoin !

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως:

Μελέτη 3D Σχεδιασμό

Κατασκευή

Εγκατάσταση και Αποξήλωση Εκθεσιακού Stand

Εκτύπωση και Δημιουργία Γραφικών

Αποθήκευση Κατασκευής

Πλήρη Υποστήριξη και Σέρβις

Διοργάνωση Συνεδρίων και Event

Πλήρη Εξοπλισμό Περιπτέρων όπως

– Μεταλλικό Χωροδικτύωμα , με τις Απαιτούμενες Πιστοποιήσεις
– Μοτέρ Ανάρτησης Φορτίων , με τις Απαιτούμενες Πιστοποιήσεις
– Έπιπλα (Τραπέζια, Καρέκλες, Σκαμπό, κ.ά.)
– Οπτικοακουστικό Υλικό

Ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται συνεχώς.

Για εμάς, κάθε εταιρεία είναι ξεχωριστή και μπορούμε να την αναδείξουμε μέσα από τις ολοκληρωμένες λύσεις που σας παρέχουμε.

Η πολυετής εμπειρία μας συμβάλλει στο να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο μας.

Σας προσφέρουμε τις ιδέες μας και την εφαρμογή τους , με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τομέα της εταιρικής προβολής σας , προσαρμόζοντάς τις πρωτότυπες ιδέες μας στις απαιτούμενες ανάγκες σας.

Το κατασκευαστικό τμήμα μας λειτουργεί από το 2005 και βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής. Ξεχωρίζει για τις ποιοτικές και ειδικές κατασκευές , συμμετέχοντας σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Στεγάζεται σε 1000μ² στο Κορωπί και στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στον τομέα των κατασκευών. Ο εξοπλισμός της παραγωγικής μας μονάδας πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και πιστοποιήσεις των κατασκευών που αναλαμβάνουμε.

Η σχέση του σχεδιαστικού και του κατασκευαστικού τμήματος είναι άμεση. Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση του έργου υπάρχει άρτια συνεργασία.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μας, σας παρέχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης του περιπτέρου σας προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί, σε όποιο σημείο του κόσμου επιθυμείτε.

Έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για όλες τις εκθέσεις που διοργανώνονται σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, μπορούμε να σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την κατάλληλη επιλογή χώρου, χρόνου, έκθεσης κ.λπ.

Γιατί το εκθεσιακό σας περίπτερο είναι η εικόνα σας στον κόσμο!

Εάν ψάχνετε να ξεχωρίσετε με τον ανταγωνισμό σας, εμείς σας το προσφέρουμε με μία δυναμική επιχειρησιακή παρουσία στο χώρο των εκθέσεων και ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου.

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις μαζί σας!